ATTACK


sailfish ATTACK

Je kent de spannende drukte van de sprintafstand, maar zou ook graag langere afstanden onder de knie willen krijgen? Dan voel je hetzelfde als veel andere atleten in de wereldwijde triatlongemeenschap. Met de Sailfish Attack 7 bieden we de mogelijkheid om veelzijdigheid te combineren met prestaties. Houd al je opties open met de goed doordachte eigenschappen van de sailfish ATTACK. Onze allrounder biedt de beste voorwaarden voor alle afstanden. Het brengt ook veiligheid in het open water zonder grenzen te stellen aan je eigen ontwikkelingsmogelijkheden. Ontdek keer op keer triatlon en zwemmen in open water, met ons en de Attack 7 aan je zijde.

De Attack is speciaal ontworpen voor triatleten en open water zwemmers die deelnemen aan door FINA georganiseerde wedstrijden. De Attack voldoet daarmee aan de reglementen van de World Swimming Federation FINA en mag dus gedragen worden bij officiële open water zwemwedstrijden.

Ons Speedflex-neopreen geeft je een uitgebalanceerd drijfvermogen voor een veilige zwemervaring. In de drukte van het dichte startveld blijkt de hoge mate van duurzaamheid echter keer op keer een echte kracht te zijn. Dankzij de aangebrachte hydrocoating glijd je perfect door het water.

  MATERIAALDIKTES
  • Arm-schouder 1,5 mm
  • Borst 4,5 mm
  • Bovenbeen 3,0 - 4.0 mm
  • Onderbeen 2,0 - 4,0 mm
 • MAATVOERING

  HEREN: XS, XSL, S, SL, M, ML, ML+, L, XL DAMES: W-XS, W-S, W-SM, W-SML, W-M, W-L