SWIMRUN


sailfish SWIMRUN

The New SwimRun Wetsuit.

De Sailfish SwimRun Pro is een volwaardig wetsuit, speciaal afgestemd op de behoeftes van SwimRun sporten, met sterk drijfvermogen en bijzonder geschikt voor gebruik in kouder water. Het hoogwaardige en zeer flexibele SCS # 39 neopreen maakt het het perfecte SwimRun pak en zorgt met zijn 5 mm materiaaldikte in het bovenbeen en bovenlichaam voor een sterk drijfvermogen.

Technologieën van sailfish top wetsuits, zoals het Zero Resistance Panel om materiaalweerstand te verminderen bij het trekken aan de arm, zijn ook terug te vinden in de SwimRun Pro.

De SwimRun Pro is bijzonder door de dubbele ritssluiting. Naast de lange ritssluiting met veiligheidsfluitje, maakt een verkorte ritssluiting aan de achterkant het aan- en uittrekken gemakkelijker. De verstelbare kraag met klittenbandsluiting zorgt voor een comfortabele en schuurvrije nekafwerking.

Praktische features zoals de twee binnenzakken, de achterzak met ritssluiting en de binnenkant van de broekspijpen gevoerd met textiel maken de SwimRun beleving perfect. De mouwen kunnen ook worden ingekort om aan individuele voorkeuren te voldoen.

  • MATERIAALDIKTES
    • Borst : 5 mm
    • Bovenbeen : 5 mm
  • MAATVOERING

    XXS, XS ,S, M, L, XL,